Exadas real estate
Διεύθυνση: Tompazi 20   Τηλέφωνο: +30 2831057735
Email: info@exadas-crete.com

920,  Βίλα προς πώληση στο Μπαλί Ρεθύμνου

250.000 €

Βίλα προς πώληση στο Μπαλί Ρεθύμνου. Πρόκειται για μια βίλα περίπου 100 τ.μ. με κήπο 200 τ.μ. στην θέση Βλυχάδα, στο Μπαλί Ρεθύμνου.
Η βίλα αποτελείται από 2 επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος κουζίνα – καθιστικό - σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα wc. Στον πρώτο όροφο, μέσω μιας εσωτερικής σκάλας, φτάνετε σε δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο διαθέτουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο βουνό και τη θάλασσα.
Εξωτερικά η βίλα διαθέτει ιδιωτική εξωτερική πισίνα, κήπο και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, ενώ υπάρχει και εξωτερικός πέτρινος φράχτης.
Η βίλα είναι κατάλληλη είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα και πωλείται πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη. 
Η βίλα αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα.

Το Μπαλί είναι ένα μικρό χωριό 38 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου και 51 χλμ δυτικά του Ηρακλείου. Αναπτύσσεται γύρω από μια σειρά από κολπίσκους, πάνω στους βράχους που περιβάλλουν μια εξαιρετική, αμμώδης παραλία και είναι εύκολα προσβάσιμο από την εθνική οδό. 

 Δίπλα από το Μπαλί περνάει η Εθνική Οδός Ηρακλείου- Ρεθύμνου, κάνοντας την πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος του νησιού πολύ εύκολη. Είναι ιδανικό για ήρεμες διακοπές, για οικογένειες και ζευγάρια. Το Μπαλί έχει τέσσερις κόλπους, στους οποίους σχηματίζονται παραλίες με άμμο και πράσινα νερά. Οι παραλίες είναι σχεδόν πάντα ήρεμες, καθώς ο προσανατολισμός τους είναι δυτικός. Όλες είναι κατάλληλες για παιδιά και καλά οργανωμένες. Επίσης, μέσα στη θάλασσα υπάρχουν αρκετές πηγές που δροσερεύουν το νερό. με μεγαλύτερη το Σίφουνα που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα προς τα ανατολικά.

 

 

Διεύθυνση: Bali Rethymno, Ρέθυμνο, Κρήτη, 74052
Κατηγορίες: Επαγγελματικά, Βίλες
Τύπος: Για πώληση

Βασικές πληροφορίες

Δωμάτια: 6
Κρεβάτια: 3
Μπάνιο: 2

Πληροφορίες πάρκινγκ

Πάρκιγκ: yes

Πληροφορίες κτισμάτων

House Construction: Concrete
Roof: Tilled-concreted
Flooring: Tilled
Αρ. Ορόφων: 2
Floor area (Main Level): 60
τ.μ
Floor area (Upper): 45
τ.μ
Συνολική επιφάνεια: 105
τ.μ

Πληροφορίες οικοπέδου

Μέγεθος Οικοπέδου: 200 τ.μ